Menu

Kolikklinik.dk
Foredrag
Privat konsultation
Litteratur
Om Bodil Beier
Kontakt

Webmaster

Sidst opdateret
March 03 2022 02:04:39.

Kolikklinik.dk

Pensioneret sundhedsplejerske Bodil Beier
tilbyder sin ekspertise inden for behandling af kolikbørn.

Op mod en fjerdel af alle spædbørn er urolige og græder mere, end forældrene er forberedte på. Fordi gråd og vrede får børnene til at krumme sig sammen, mener mange, at gråden skyldes luft i maven, og børnene har kolik. Mange urolige spædbørn og såkaldte kolikbørn fejler imidlertid intet fysisk.

Bogen NÅR SPÆDBARNET GRÆDER gør rede for, at urolige spædbørn ofte er temperamentsfulde og begavede som også har stor trang til fysisk udfoldelse samt oplevelser. Gråden er spædbarnets eneste mulighed for at udtrykke frustration - og et signal til forældrene om, at de skal bruge og stimulere barnets evner.

NÅR SPÆDBARNET GRÆDER giver praktiske forslag til, hvordan du kan forebygge og afhjælpe hverdagens kaos. Øvelser til stimulation af barnets motorik er en af de ting, der kan hjælpe med at stoppe gråden. Din egen indstilling og forventning til dit barn betyder meget. Disse " turbobørn" vil gerne lære og bevæge sig meget, forvent derfor ikke at de sover ret meget. Til gengæld behøver de bevægelse, oplevelser og kontakt, til de selv viser træthed. Bogen indeholder desuden en mængde ideer til aktiviteter, du kan lave med dit spædbarn, og som kan bidrage til at stimulere spædbarnets sanser og dermed give en mere rolig dagligdag.

NÅR SPÆDBARNET GRÆDER er en håndbog til forældrene. Den bygger først og fremmest på de erfaringer, som sundhedsplejerske Bodil Beier har erhvervet sig gennem mange års arbejde med at hjælpe grædene spædbørn og deres desperate forældre. Medforfatter Line Nødskov Aguirre er læge og mor til et kolikbarn.

Foredrag

Bodil Beier kan bestilles til at holde foredrag.

Privat konsultation

Det er muligt at få private konsultationer i behandling af kolikbørn. Ring og aftal en tid på tlf nr 31373004. Eller send en mail til bodil.beier@gmail.com

Litteratur

Når spædbarnet græder
En håndbog om kolik og urolige børn
af Bodil Beier & Line Nødskov Aguirre

Bogen er udsolgt fra forlaget, men kan laanes paa biblioteket. (ISBN: 87-559-1108-0)

Bogen er nu scannet ind på cd, og tilsendes gerne. Bestilles på bodil.beier@gmail.com og koster 110,00 kr.

Om Bodil Beier

Som sygeplejerske har jeg arbejdet 2 år i Ægypten, og jeg har en jordemoderuddannelse fra Perth Australien, og har arbejdet der og på New Guinea i 2 år. Jeg har været udsendt med Røde Kors til Cypern, og været med Danida i Bengladesh. Jeg har arbejdet 27 år som sundhedsplejerske i Danmark, specielt med sanseintegration og kolikbørn, og fulgt en hel generation af børn til voksenalderen gennem skolearbejde.

Pressen

April 2009
TV 2 har udarbejdet en temaudsendelse om gråd og kolik hos spædbørn. Det er sundhedsmagasinet Praxis, der behandler emnet, og der vil være mulighed for at se det gymnastikprogram jeg bruger til at afdække barnets evner, og stimulere dem i det omfang barnet ønsker, for at blive glad og veltilpas.Marts 2009
Interview af Gitte Roe Eriksen i temabladet om børn "baby". Artiklen handler om gråd og kolik hos spædbørn.

Kontakt information

Bodil Beier
Toftegårdsvej 47
7000 Fredericia
Tlf: 31373004
Email: bodil.beier@gmail.com